ABS kupu jinis tutup Handle

Short Description:

handle lever type plastic wafer butterfly valves have 9 positioning scale tooth, easy to position the angle of the disc and easy to control the water-flow; Blue round cap be free for your own logo; Reinforced keel disc is strong enough for any water pressure; Remove the handle & positioning plate, Gearbox or Pneumatic or Motorized actuator is available。 Butterfly Valve Handle type Brand ATA brand, TIANJIN DAYU PLASTIC PRODUCTS CO.,LTD.Top valve factory in China Type of Connecting do...


  • Port: TianJing
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • Detail produk

    video

    Tags Product

    nangani jinis lever klep wafer plastik kupu duwe 9 posisi ukuran waos, gampang kanggo posisi sing amba saka disk lan gampang kanggo ngontrol banyu-aliran; babak tutup Blue dadi gratis kanggo logo dhewe; Dikiataken disk keel cukup kuwat kanggo maksud apa meksa banyu; Copot nangani & posisi plate, Gearbox utawa Pneumatic utawa sabab motorized cumawis.

    Butterfly Valve jinis Handle

    Brand ATA account, TIANJIN Dayu PRODUCTS PLASTIC CO., LTD. Tutup pabrik Top ing China
    Jinis Nyambungake pindho cagak lug wafer
    specifications  2 "to8"; 63mm kanggo 200mm; DN50-DN200
    Bahan saka Body & Disc ABS Body & Disc
    nangani Warna Red; kuning; Orange; Blue; Green utawa Customized
    nangani Material ABS nangani, Stainless steel 304 Spring
    Warna awak awak putih lan disk lan piring posisi
    meksa nominal PN10 150PSI 125Class
    Kasektene  nangani dilakokno, pindah dilakokno, pneumatic lan motor actuator
    jinis disc dikiataken disk keel, lan gagang karo EPDM pindho sealing o-ring
    Seat Material NR (karet alami sistem banyu murni); EPDM (luwih kanggo banyu segara); FPM VITON (paling apik kanggo industri Kimia, asam & tahan alkali)
    Batang (gagang) Material 45 # Carbon baja; SS304; SS316, minangka panggantos.
    njamin kualitas 18 months
    Standard DIN ANSI ASTM JIS BS CNS
    Free sampel & logo Sample free; logo gratis
    certificate ISO; Certificate of Origin, kaya China-Pakistan FTA, China-Korea FTA, Asean-China Free Trade Area Wujud E, China-Chile FTA Wujud F 
    aplikasi • Water & Waste banyu Perawatan
    • Kimia Processing
    • Food & Beverage
    • Swimming Pools & Parks Water
    • Agriculture sistem irigasi
    • Aquarium & Zoo Service
    • Pharmaceutical
    • Pulp & Paper
    • TPA Service
    • Marine & korosif Lingkungan • Kabeh proyek-toya Engineering

    Packing & Delivery

    Details packing
    1. Wafer klep kupu dikempalken ing Inner tas gelembung plastik lan karo Papan umpluk utawa cilik plywood;
    2. karton kuwat njaba karo packing sabuk;
    3. Yen kurang saka mbukak wadhah, banjur pallets karo film Lebokake;
    4. Yen sing lengkap, packing tanpa pallets
    delivery Tanggal 5-30days sawisé nampa mudhun-pembayaran, nganti supaya jumlahe.
    port Loading port Tianjin; Plabuhan Shanghai, port Ningbo; China port.

    1 2

    5 3

    4 122


  • Previous:
  • Next:

  • wafer kupu klep bisa loro isolasi lan aturan aliran ing sistem. Klep iki bisa ing fashion padha tutup werni, saéngga kanggo shutoff cepet yen perlu. Lagi dicokot liyane terjangkau saka klep werni saka ukuran padha, lan uga nimbang kurang, supaya padha ora mbutuhake akeh support minangka klep werni. wafer kupu klep bisa digunakake ing macem-macem aplikasi endi meksa aliran pas ora dibutuhake, kayata ngilekake banyu, pangan Processing, Processing kimia, Manufaktur lan sistem ngarep plumbing.
    CATETAN: Paling masang tutup kupu mbutuhake flanges lan kit kandang jaran kanggo instalasi.

     

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !