FRPP tutup kupu Gear dilakokno

Short Description:

Butterfly Valve with Reduction Gear Drive Material of Body & Disc FRPP/PP Polypropylene Body & Disc Size 2″-20″ Connection Wafer, Lug, Double Flanged Logo ATA, or your OWN logo Drive by Reduction gear drive / hand wheel operated Bare Square Shaft, available for electric/ pneumatic actuator Shaft (Stem) Material 45# Carbon steel; SS304; SS316;  as replacement. Seat Material NR (natural rubber for pure water system);EPDM( better for sea water);FPM VITON( bes...


  • Port: TianJing
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    video

    Tags Product

    Butterfly Valve karo abang Gear Drive

    Material saka Body & Disc FRPP / PP polypropylene Body & Disc
    Size 2 "-20"
    sambungan Wafer, Lug, Double flanged
    Logo ATA, utawa logo dhewe
    Disopir karo pindah abang wheel drive / tangan dilakokno
    Bare Square batang, kasedhiya kanggo listrik / sabab pneumatic
    Batang (gagang) Material 45 # Carbon baja; SS304; SS316; minangka panggantos.
    Seat Material NR (karet alami sistem banyu murni); EPDM (luwih kanggo banyu segara); FPM VITON (paling apik kanggo industri Kimia, asam & tahan alkali)
    meksa nominal PN10 150psi 125Class
    kapasitas produksi 50000 / sasi
    Term Pembayaran TT / LC, Trade Assurance
    certificate ISO; Report Test; Certificate of Origin, kaya China-Pakistan FTA, China-Korea FTA, Asean-China Free Trade Area Wujud E, China-Chile FTA Wujud F 
    Standard ANSI / ASTM; BS; JIS; DIN
    njamin kualitas 24 months
    aplikasi • Water & Waste banyu Perawatan
    • Kimia Processing
    • Food & Beverage
    • Swimming Pools & Parks Water
    • Agriculture sistem irigasi
    • Aquarium & Zoo Service
    • Pharmaceutical
    • Pulp & Paper
    • TPA Service
    • Marine & korosif Lingkungan • Kabeh proyek-toya Engineering

    Packing & Delivery

    Details packing
    1. Wafer klep kupu dikempalken ing Inner tas gelembung plastik lan karo Papan umpluk utawa cilik plywood;
    2. karton kuwat njaba karo packing sabuk;
    3. Yen kurang saka mbukak wadhah, banjur pallets karo film Lebokake;
    4. Yen sing lengkap, packing tanpa pallets
    delivery Tanggal 5-30days sawisé nampa mudhun-pembayaran, nganti supaya jumlahe.
    port Loading port Tianjin; Plabuhan Shanghai, port Ningbo; China port.

    1 2

    3 4

    12


  • Previous:
  • Next:

  • wafer kupu klep bisa loro isolasi lan aturan aliran ing sistem. Klep iki bisa ing fashion padha tutup werni, saéngga kanggo shutoff cepet yen perlu. Lagi dicokot liyane terjangkau saka klep werni saka ukuran padha, lan uga nimbang kurang, supaya padha ora mbutuhake akeh support minangka klep werni. wafer kupu klep bisa digunakake ing macem-macem aplikasi endi meksa aliran pas ora dibutuhake, kayata ngilekake banyu, pangan Processing, Processing kimia, Manufaktur lan sistem ngarep plumbing.

    CATETAN: Paling masang tutup kupu mbutuhake flanges lan kit kandang jaran kanggo instalasi.

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !