Wafer Priksa Valve

Short Description:

PVC Single Disc Wafer Spring Priksa Valve Size: DN80-DN300 (3 "-12") Meksa Makarya: 6kg / cm2 Material: Standards PVC: GB, DIN Simpen papan, gampang kanggo ngganti vèrtikal utawa instalasi horisontal SS304 Spring Side Arrow nuduhake adi mili arah Distance ndhuwur 5 kaping saka pump nalika instalasi


  • Port: TianJing
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PVC Single Disc Wafer Spring Priksa Valve

    Size: DN80-DN300 (3 "-12")

    Meksa apa: 6kg / cm2

    Material: PVC

    Standards: GB, DIN

    Ngirit papan, gampang kanggo ngganti

    instalasi vertikal utawa horisontal

    SS304 Spring

    Sisih Arrow nuduhake arah aliran adi

    Distance ndhuwur 5 kaping saka pump nalika instalasi


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !