ABS kukupu jenis klep nanganan

Pondok Description:

handle lever type plastic wafer butterfly valves have 9 positioning scale tooth, easy to position the angle of the disc and easy to control the water-flow; Blue round cap be free for your own logo; Reinforced keel disc is strong enough for any water pressure; Remove the handle & positioning plate, Gearbox or Pneumatic or Motorized actuator is available。 Butterfly Valve Handle type Brand ATA brand, TIANJIN DAYU PLASTIC PRODUCTS CO.,LTD.Top valve factory in China Type of Connecting do...


  • Port: TianJing
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • jéntré produk

    video

    Tags produk

    nanganan tipe uas valves wafer palastik kukupu mibanda 9 positioning skala huntu, gampang pikeun posisi sudut disc jeung gampang pikeun ngadalikeun cai-aliran; babak cap bulao jadi gratis keur logo sorangan; Bertulang disc keel cukup kuat pikeun sagala tekanan cai; Leupaskeun cecekelan & positioning piring, Gearbox atanapi Pneumatic atanapi actuator Motorized téh aya.

    Kukupu klep tipe nanganan

    merek ATA brand, Tianjin Gembongan produk palastik CO., LTD. Klep pabrik Top di Cina
    Jenis Nyambungkeun ganda flange lug wafer
    spésifikasi  2 "to8"; 63mm mun 200mm; DN50-DN200
    Bahan tina Awak & Disc ABS Awak & Disc
    nanganan Warna beureum; Koneng; Oranyeu; biru; Héjo atawa ngaropéa
    nanganan Bahan ABS cecekelan, steel baja 304 Spring
    Warna awakna awakna bodas tur disc na pelat positioning
    tekenan nominal PN10 150PSI 125Class
    disetir ku  nanganan dioperasikeun, gear dioperasikeun, pneumatic jeung motor actuator
    tipe cakram bertulang disc keel, sarta batang jeung EPDM ganda sealing o-ring
    korsi Bahan NR (karét alam pikeun sistem cai murni); EPDM (hadé pikeun cai laut); FPM VITON (pangalusna pikeun industri kimia, asam & tahan alkali)
    Aci (Batang) Bahan 45 # Karbon baja; SS304; SS316, sakumaha ngagantian.
    garansi kualitas 18 bulan
    standar DIN ANSI ASTM JIS BS SSP
    Bébas sampel & logo Sampel nya bebas; logo anu haratis
    Sertipikat ISO; Bijil tina Asal, kawas Cina-Pakistan FTA, Cina-Korea FTA, Asean-Cina Free Trade Area formulir E, Cina-Chili FTA formulir F 
    aplikasi • Cai & Runtah cai Treatment
    • Kimia Processing
    • Food & inuman
    • Kolam pools & Parks Cai
    • Tatanén sistem irigasi
    • akuarium & Smithsonian Service
    • Pharmaceutical
    • Bubur & Paper
    • TPA Service
    • Kelautan & Corrosive lingkungan • Kabéh proyék nu patali cai & rékayasa

    Packing & Taliwang

    Rincian packing
    1. Wafer valves kukupu jadi dipak dina Batin kantong gelembung plastik sarta mibanda dewan busa atawa hal lapis;
    2. karton kuat luar kalayan packing sabuk;
    3. Mun kirang ti beban wadahna, teras pallets kalawan pilem bungkus;
    4. Mun wadah pinuh, paking tanpa pallets
    Tanggal pangiriman 5-30days sanggeus narima handap-mayar, nepi kana tatanan kuantitas.
    port loading port Tianjin; port Shanghai; port Ningbo; Cina port.

    1 2

    5 3

    4 122


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • wafer kukupu valves bisa duanana ngasingkeun jeung ngatur aliran dina Sistim a. Valves ieu dianggo dina fashion sarupa ka klep bola, sahingga pikeun shutoff gancang nalika perlu. Aranjeunna bit leuwih affordable ti valves bal tina ukuran nu sarupa, sarta ogé beuratna kirang, ngarah teu merlukeun salaku loba rojongan sakumaha valves bola. wafer kukupu valves bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi mana tekanan aliran tepat henteu diperlukeun, kayaning irigasi, pamrosésan dahareun, pamrosésan kimia, manufaktur jeung sistem home plumbing.
    CATETAN: Kalolobaan installs klep kukupu merlukeun flanges sarta kit stud pikeun instalasi.

     

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !