FRPP klep kukupu Gear dioperasikeun

Pondok Description:

Butterfly Valve with Reduction Gear Drive Material of Body & Disc FRPP/PP Polypropylene Body & Disc Size 2″-20″ Connection Wafer, Lug, Double Flanged Logo ATA, or your OWN logo Drive by Reduction gear drive / hand wheel operated Bare Square Shaft, available for electric/ pneumatic actuator Shaft (Stem) Material 45# Carbon steel; SS304; SS316;  as replacement. Seat Material NR (natural rubber for pure water system);EPDM( better for sea water);FPM VITON( bes...


  • Port: TianJing
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    video

    Tags produk

    Kukupu klep kalawan Réduksi Gear Girang

    Bahan tina Awak & Disc FRPP / PP polipropilén Awak & Disc
    ukuran 2 "-20"
    hubungan Wafer, Lug, Double Flanged
    logo ATA, atawa logo sorangan
    ngajalankeun ku gear réduksi kabayang drive / leungeun dijalankeun
    Lumar Square aci, sadia pikeun listrik / actuator pneumatic
    Aci (Batang) Bahan 45 # Karbon baja; SS304; SS316; salaku gaganti.
    korsi Bahan NR (karét alam pikeun sistem cai murni); EPDM (hadé pikeun cai laut); FPM VITON (pangalusna pikeun industri kimia, asam & tahan alkali)
    tekenan nominal PN10 150psi 125Class
    kapasitas produksina 50000 / bulan
    Istilah pamayaran TT / LC, Trade jaminan
    Sertipikat ISO; Laporan uji; Bijil tina Asal, kawas Cina-Pakistan FTA, Cina-Korea FTA, Asean-Cina Free Trade Area formulir E, Cina-Chili FTA formulir F 
    standar ANSI / ASTM; BS; JIS; DIN
    Penjaminan kualitas 24 bulan
    aplikasi • Cai & Runtah cai Treatment
    • Kimia Processing
    • Food & inuman
    • Kolam pools & Parks Cai
    • Tatanén sistem irigasi
    • akuarium & Smithsonian Service
    • Pharmaceutical
    • Bubur & Paper
    • TPA Service
    • Kelautan & Corrosive lingkungan • Kabéh proyék nu patali cai & rékayasa

    Packing & Taliwang

    Rincian packing
    1. Wafer valves kukupu jadi dipak dina Batin kantong gelembung plastik sarta mibanda dewan busa atawa hal lapis;
    2. karton kuat luar kalayan packing sabuk;
    3. Mun kirang ti beban wadahna, teras pallets kalawan pilem bungkus;
    4. Mun wadah pinuh, paking tanpa pallets
    Tanggal pangiriman 5-30days sanggeus narima handap-mayar, nepi kana tatanan kuantitas.
    port loading port Tianjin; port Shanghai; port Ningbo; Cina port.

    1 2

    3 4

    12


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • wafer kukupu valves bisa duanana ngasingkeun jeung ngatur aliran dina Sistim a. Valves ieu dianggo dina fashion sarupa ka klep bola, sahingga pikeun shutoff gancang nalika perlu. Aranjeunna bit leuwih affordable ti valves bal tina ukuran nu sarupa, sarta ogé beuratna kirang, ngarah teu merlukeun salaku loba rojongan sakumaha valves bola. wafer kukupu valves bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi mana tekanan aliran tepat henteu diperlukeun, kayaning irigasi, pamrosésan dahareun, pamrosésan kimia, manufaktur jeung sistem home plumbing.

    CATETAN: Kalolobaan installs klep kukupu merlukeun flanges sarta kit stud pikeun instalasi.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !