PVC 3 Cara thread bola-klep BS

Pondok Description:

UPVC 3-way Ball Valves Brand ATA brand, TIANJIN DAYU PLASTIC PRODUCTS CO.,LTD.Top valve factory in China Material of Body & Disc UPVC Size 1/2″-2″; DN15–DN50 Port type Flow Path T port ABC; or T port BAC, or L port CBA Connection Socket or Threaded Logo ATA, or your OWN logo Seat Material NR (natural rubber for pure water system);EPDM( better for sea water);FPM / PTFE VITON( best for Chemical industry, acid & alkali resistant) Nominal Pressure PN10  ...


  • Port: TianJing
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    UPVC 3-jalan Ball valves

    merek ATA brand, Tianjin Gembongan produk palastik CO., LTD. Klep pabrik Top di Cina
    Bahan tina Awak & Disc UPVC
    ukuran 1/2 "-2"; DN15-DN50
    Port tipe Aliran Path T port ABC; atanapi T port BAC, atawa port L CBA
    hubungan Stop kontak atanapi Threaded
    logo ATA, atawa logo sorangan
    korsi Bahan NR (karét alam pikeun sistem cai murni); EPDM (hadé pikeun cai laut); FPM / PTFE VITON (pangalusna pikeun industri kimia, asam & tahan alkali)
    tekenan nominal PN10 150psi 125Class
    kapasitas produksina 50000 / bulan
    Istilah pamayaran TT / LC, Trade jaminan
    Sertipikat ISO; Laporan uji; Bijil tina Asal, kawas Cina-Pakistan FTA, Cina-Korea FTA, Asean-Cina Free Trade Area formulir E, Cina-Chili FTA formulir F 
    standar ANSI / ASTM; BS; JIS; DIN
    Penjaminan kualitas 24 bulan
    aplikasi • Cai & Runtah cai Treatment
    • Kimia Processing
    • Food & inuman
    • Kolam pools & Parks Cai
    • Tatanén sistem irigasi
    • akuarium & Smithsonian Service
    • Pharmaceutical
    • Bubur & Paper
    • TPA Service
    • Kelautan & Corrosive lingkungan • Kabéh proyék nu patali cai & rékayasa

    Packing & Taliwang

    Rincian packing
    1. 3-Jalan Ball valves jadi dipak dina kantong gelembung palastik Batin atanapi kotak jero hiji PCS;
    2. karton kuat luar kalayan packing sabuk;
    3. Mun kirang ti beban wadahna, teras pallets kalawan pilem bungkus;
    4. Mun wadah pinuh, paking tanpa pallets
    Tanggal pangiriman 5-30days sanggeus narima handap-mayar, nepi kana tatanan kuantitas.
    port loading port Tianjin; port Shanghai; port Ningbo; Cina port.

    L-jenis-Aliran-arah-CBA T-bola-aliran-arah-ABC T-jenis-Aliran-arah-BAC 3 Cara klep PVC bal


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !