Wafer Cék klep

Pondok Description:

PVC Single Disc Wafer Spring Mariksa klep Ukuran: DN80-DN300 (3 "-12") tekenan Gawe: 6kg / cm2 Bahan: Standar PVC: GB, DIN Simpen spasi, gampang pikeun ngarobah nangtung atawa instalasi horisontal SS304 Spring Sisi Panah nembongkeun cairan éta ngalir arah Jarak luhur 5 kali ti pompa cai nalika instalasi


  • Port: TianJing
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC Single Disc Wafer Spring Mariksa klep

    Ukuran: DN80-DN300 (3 "-12")

    Tekenan Gawe: 6kg / cm2

    Bahan: PVC

    Standar: GB, DIN

    Simpen spasi, gampang pikeun ngarobah

    instalasi nangtung atawa horisontal

    SS304 Spring

    Samping Panah nembongkeun arah aliran cairan

    Jarak luhur 5 kali ti pompa cai nalika instalasi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !