Nepangkeun - Tianjin Da Yu Plastik Produk Co.Ltd

Tentang Kami

967754653_1982740202

Tianjin DA yu produk palastik CO., LTD.

Tianjin DA yu produk palastik CO., LTD., Difokuskeun valves-manufaktur sarta valves-exporting saprak 2009, anu lokasina di Kacamatan Baodi, Tianjin, North Cina. ngeunaan 75KM ka bandara Tianjin, sarta ngeunaan 90km ka port Tianjin Xin Gang, angkot pisan merenah.

Dina hadir, urang kudu produksi jeung kualitas sistim sampurna, lathes CNC sarta puseur processing, bisa minuhan kaperluan standar SSP, JIS, BS, ANSI, DIN. Sajauh, pabrik urang geus disadiakeun rupa-rupa produk, kayaning valves kukupu, pariksa valves, valves diafragma, valves Gerbang, valves bola, jeung PVDF, CPVC, UPVC, ABS, FRPP atanapi PPH bahan jeung Matak Beusi, bahan steel Steel , sarta valves nu sadia kalawan actuators, sarta ogé nyadiakeun flanges, fittings pipe, produk nu patali sejen tur jasa OEM ditawarkeun.

produk urang anu loba dipaké dina proyék nu patali cai jeung rékayasa, irigasi tatanén, pembuangan kokotor, aquiculture, akuarium, industri kimia, shipbuilding, industri apoték sarta kolam renang, Kebon Binatang, taman cai jeung widang lianna. Jeung produk urang geus diékspor ka leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon kawas Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung Éropa Kulon, keur kacida muji ku konsumén.

 Kalayan ngadeg tinggi kiridit, produk kualitas pangalusna, sistem layanan profésional, kawijakan harga kalapa, garansi pangiriman ajakan kami tulus kasampak maju ka ngadegkeun hiji koperasi strategis jangka panjang stabil ngandung perusahaan esteemed.

 Kabéh valves na fittings pipe dihasilkeun ku bahan brand-anyar alus.

Sakabéh ukuran anu sadia, ukuranana ti 1/2 "ka 20".

Kabéh standar anu aya kawas DIN, JIS, ASTM / ANSI, BS, Taiwan.

OEM & logo FREE anu bisa ditarima


WhatsApp Online Chat !