Prakawis kita - Tianjin Da Yu Plastic Products Co.Ltd

Babagan awake dhewe

967754653_1982740202

TIANJIN DA YU PRODUCTS PLASTIC CO., LTD.

TIANJIN DA YU PRODUCTS PLASTIC CO., LTD., Fokus ing klep-Manufaktur lan katup-ngekspor wiwit 2009, dumunung ana ing Kecamatan Baodi, Tianjin, North of China. bab 75KM kanggo bandara Tianjin, lan bab 90km kanggo port Tianjin Xin Gang, transportasi banget trep.

Ing saiki, kita duwe produksi lan kualitas sistem sampurna, kangeroo CNC lan tengah Processing, bisa nyukupi kabutuhan standar CNS, JIS, BS, ANSI, DIN. Supaya adoh, kita pabrik wis kasedhiya macem-macem produk, kayata klep kupu, mriksa klep, klep diaphragm, klep gapura, klep werni, karo PVDF, CPVC, UPVC, ABS, FRPP utawa PPH bahan lan Cast Iron, materi Steel , lan katup sing kasedhiya karo aktuator, lan uga sumber flanges, fitting pipe, produk liyane sing gegandhengan lan layanan OEM ana.

Kita produk sing digunakake digunakake ing proyèk-toya lan engineering, irigasi tetanen, pembuangan limbah, aquiculture, Aquarium, industri kimia, damel kapal, industri farmasi lan kolam renang, kebon, taman banyu lan kothak. Lan produk kita wis diekspor kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah kaya Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropah Kulon, kang Highly ngalembana pelanggan.

 Kanthi ngadeg dhuwur kredit, produk kualitas paling apik, sistem layanan profesional, privasi competitive price, njamin layang pituduh, kita tenanan katon nerusake kanggo madegaken kerjasama strategis long-term stabil kanthi perusahaan esteemed.

 Kabeh klep lan fitting pipe sing diprodhuksi dening bahan account-anyar apik.

Kabeh ukuran kasedhiya, ukuran saka 1/2 "20".

Kabeh standar kasedhiya kaya DIN, JIS, ASTM / ANSI, BS, TAIWAN.

OEM & LOGO FREE sing ditrima


WhatsApp Online Chat !